donderdag 24 juni 2010

Er gebeurt ineens van alles....

Dit keer geen uitgebreid verhaal, maar even wat ontwikkelingen. Er gebeurt van alles en dit is een mooie manier om daar meer mensen in mee te laten delen.

Op 20-10-2010 ga ik het huwelijk voltrekken van Jannetta Dorsman en René Hoksbergen. Zij zijn zeer actief op twitter als @jandor en @hoks en organiseren onder andere events die aan twitter gerelateerd zijn. Op zo'n event heeft René met zijn 1000e tweet Jannetta ten huwelijk gevraagd. Via twitter heeft zij onmiddellijk 'ja!!!!' geantwoord. Op twitter heet hun huwelijk #twedding en hun zoektocht naar een twitterende trouwambtenaar (twabs?) heeft ze onder meer bij mij gebracht. Op http://www.twedding.nl/een-babs-een-wattuh/ lees je hun blog over hoe ze mij gekozen hebben en staat veel meer info over twedding.
Je kunt je via deze site ook aanmelden voor het feest.

Afgelopen zaterdag (19 juni) had ik twee huwelijken. 's Ochtends een mooi klein en intiem huwelijk van twee vrouwen. 's Avonds trouwden Michèl en Mascha op het knalfeest dat ze gaven ter gelegenheid van hun nieuwe huis én hun 40e verjaardagen. Wat een heerlijke avond was het! Niet alles liep zoals het gepland was, maar de sfeer was geweldig en is heel mooi gevangen in de videoclip van Cherry Blossom Productions:
Trouwvideo Mascha & Michel - 19 juni 2010 (videoclip) from Cherry Blossom Productions on Vimeo.

Een geweldige avond en ik heb heerlijk samengewerkt met weddingplanner Annemaria Breukel (http://www.justmarie.nl/), fotografe Paula Romein (http://www.paularomein.nl/) en Monique van Cherry Blossom.
Om het verhaal compleet te maken, nog een stukje tekst uit de mail die ik vervolgens van M & M kreeg:

Lieve Pauline,

Sorry voor onze late reactie, maar we zijn nog zo vol aan het nagenieten!!
Wat heb jij ons een prachtige avond bezorgd! Je hebt zo ontzettend goed de sfeer aangevoeld en hierop je verhaal perfect afgestemd! Het was enorm spannend, de hele aanloop van de maanden/weken ervoor haalden het niet bij de laatste paar uurtjes voorafgaande aan deze fantastische ceremonie!

We hebben zoveel complimenten gekregen over de wijze waarop jij ons hebt getrouwd en dat dit vooral ‘zo helemaal ons’ was! En ondanks het uitvallen vd microfoon (bleek te storen op de videoapparatuur) heeft iedereen je verhaal heel goed gehoord! Achteraf denken we dat het misschien wel zo heeft moeten zijn, niet alleen omdat dit ook wel een beetje bij ons hoort, maar ook omdat nu iedereen erg z’n best deed om stil te zijn en dit gebeurt alleen maar als een verhaal aanspreekt! Heel goed gelukt dus!!

Pauline, we gaan zeker een mooie tekst aan je weblog toevoegen maar wilden je alvast even een mailtje sturen en je nogmaals enorm bedanken! Wat een prachtig beroep heb jij!

Ook zonder zulke mailtjes ben ik heeeeel blij met wat ik doe, maar het is natuurlijk wel de kers op de taart om dit soort reacties te krijgen!  ;-) Dank jullie wel, Michèl en Mascha, jullie huwelijk was ook voor mij een feest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten